Bestyrelsesmøde 12/6-2018 – Kort referat

Deltagere: Jakob, Søren, Thomas og Tom

Dato for generalforsamling og vejfest er sat til søndag den 26. august kl 16.00, og afholdes ligesom sidste år hos Lone og Tom i nr 167. Tom udarbejder samt distribuerer indkaldelser pr. e-mail og snailmail.

Emner til generalforsamlingen er:

 • Tung industri på Farremosen. Information samt diskussion om støtte til borgergruppen.
  • Tom kontakter borgergruppen, og hører hvordan vi som grundejerforening kan bidrage bedst muligt.
 • Indbrudssikring – Hvad kan vi gøre som naboer ?
  • Indlæg om Nabohjælp v/ Jakob
 • Skift af bank grundet (endnu) en forhøjelse af gebyrer.
  • Søren undersøger alternativ
 • Anbefaling til generalforsamlingen: Vi fortsætter snerydningsordningen

Vedr. valg til bestyrelsen, ønsker Jakob at fratræde som formand, og fortsætte som menig medlem i bestyrelsen. Tom stiller op til posten som formand i stedet.

2 tanker om "Bestyrelsesmøde 12/6-2018 – Kort referat"

 1. Vedr. kloakrensning.

  Jeg vil lige nævne at vi i starten af året måtte anmelde et rottehul ud fra vort badeværelse vindue. Derfor kom der en mand fra Rentokil og konstaterede at der måtte være et brud i kloakken og at det var en rotte der havde gnavet sig igennem. Så kom et kloakfirma der sendte bud efter et firma der skulle fotografere kloakken for at finde skaden. De kunne ikke se noget galt men sagde at vi måtte have et skjult kloakdæksel som skulle lokaliseres og åbnes. Så kom kloakfirmaet igen og åbnede kloakdæksel som lå under vor flisegang ind til hoveddøren og fotomanden kom igen og konstaterede herefter at der var 2 fejl som skulle repareres. Samtidig fik vi så løftet kloakdækslet op i niveau med fliserne så næste gang skulle det være til at gå til.

  Min pointe med denne historie er 2 ting:

  1. at gøre opmærksom på at I sikker alle har et skjult kloakdæksel, og her kan man så få forklaret af kloakfirmaer at det skal lovligøres så det bliver synligt, men det er så ikke nødvendigt da det ikke var lovpligtigt da vi byggede i 70 erne så der ligger vi nu i gråsonen hvor det kan være praktisk at få gjort, men kan jo vente til det bliver nødvendigt. Det fik jeg bekræftet af min forsikring at sådan var reglerne så de ville ikke forlange at jeg skulle gøre den synlig men de ville så heller ikke betale for hævningen og et nyt dæksel.

  2. Vi får jo jævnligt renset og suget vores kloakker på vejen og her fik jeg at vide af både kloakfirmaet og af dem som kom og fotograferede vor kloak at det var da absolut ikke nødvendigt og mere skadeligt end gavnligt da det slider hver gang man renser. Det var spild af penge og vi burde vente til det var nødvendigt at få gjort.

  Så det var måske noget bestyrelsen skulle se på igen om vi skal ændre på den procedure og hvad det er for et kloakfirma der kommer og renser vores kloakker. For os som ikke har forstand på den slags ting så lyder det jo meget fornuftigt at få gjort og når så der kommer diverse tilbud fra kloakfirmaer som yder denne service så at sige ja tak, men hvis det ikke er nødvendigt og måske direkte skadeligt så skal det måske lige tænkes igennem igen.

  Med venlig hilsen
  Allan G. Svendsen

 2. Hej Allan,

  Tak for tippet med brøndene. Vi er så priviligerede at de begge ligger i græsset foran huset, og er let tilgængelige.

  Det er ikke kloakkerne vi jævnligt får renset, men derimod regnvandsbrøndene i vejen som bliver suget tomme for opsamlet sand etc. ca. hvert 5. år. Det er nødvendigt så de ikke stopper til, og regnvandet fra vejen ikke kan løbe væk, som vi så det nogle år tilbage. Slamsugeren er ikke i nærheden af kloakkerne til husene, så der er ingen bekymringer om hvorvidt det er det rigtige at gøre.

  mvh
  Tom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.